пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

FC Augsburg - SC Paderborn

Augsburg fotballspillere har så langt i år ledet vekselvis, og er nå lønnsomt tolv punkter i midt på tabellen på tiende plass. Nå i hjemmet sammenstøt med rival Paderborn, som har tre poeng som en rookie og må være det nåværende syvende plass definitivt fornøyd. Begge lagene ikke opplever en så dårlig sesong, og nå er en av dem igjen kan bli litt høyere.

Augsburg i år trives hovedsakelig på hjemmebane. I de foregående fire unibet kamper før publikum tapte bare hjemme med Dortmund etter at resultatet 2: 3, ellers kan de forholde seg til Bremen, Hertha og Freiburg. Men det er ikke for utendørs fra seks kampene scoret bare tre poeng for en seier i Frankfurt og så langt kan ikke tenke på et høyere sted. Sist spilte jevnt med Schalke og tapte bare 0: først

Paderborn hadde en fantastisk inngang til debutsesong, og etter fire kamper med åtte poeng selv ledet hele ligaen. Så langt i ti dueller tapt bare tre ganger i mesterverk Bayern, Gladbach og Hoffenheim, vant et verdifullt poeng i Leverkusen og senest i hjemmemiljøet spilt en unibet konkurransedyktig Hertha i forholdet 3: 1 Med sin motstander lørdag vil vare enda kjempet i andre divisjon i sesongen 2010/2011.

Deretter Augsburg hjemme vunnet 1: 0 og den påfølgende gjengjeldelse vunnet et verdifullt poeng etter at resultatet 1: første Hjem trener Markus Wienzierl vil fortsatt klare seg uten langtidsskadde tsjekkiske country Jan Moravek, utenfor spillet er også de Jong på grunn av unibet problemer med akillessenen, skadet kneet sitt på plenen la Parker og smertefull hofte eller Philp. Straff for fem gule kort du trenger for å gjøre bot Kohr. more: Start spillingen nå Unibet

"Vi ønsker å gjenbruke støtte fra hjemmepublikum, og jeg mener bestemt at vi kan stå på egne ben å vinne for fjerde gang på rad. Ikke denne gangen, ikke venter på oss ikke enkelt, Paderborn i stand til å motstå enhver motstander og regelmessige suksesser. Vi er vel klar over at i unibet bunnen av Bundesliga så langt er lagene som skal i løpet av bordet for oss å stige og vil definitivt viktig hvert punkt, "sa Wienzierl år gammel.

Gjestene vil gå glipp av denne kampen skadet Bertels, Hünemeiera, Rafa, og Koce Ducksche. "Vi så på spillet Paderborn i de siste kampene, og jeg må si at det er taktisk meget godt utviklet. Vår motstander er basert på laginnsats og virkelig gjør et minimum av feil, de er ikke til slutt har på ingen måte store problemer. Vi må vise ett hundre prosent konsentrert makt, få tre poeng er det svært viktig for oss, "sier strateg hjem.

Немає коментарів:

Дописати коментар