субота, 11 квітня 2015 р.

Alt tyder på en overgang for Ibrahimovic

Ja, det var en annen Zlatan debatt. Hvem er overrasket?
Zlatan Ibrahimovic berører som noen virkelig stor fotballspiller.
I fjor sommer det Luiz Suarez bite angrep mot den italienske midtstopperen Giorgio Chiellini som fikk oss til raseri, forsvare, angripe og tenke. Om en måned siden, var det Ronaldos kamprop på Fifa scene som vekket følelsene våre. Det er alltid noe.
De er ikke mange, den største, men noen (og i denne tråden kvalifisere Zlatan lett inn) vil alltid påvirke oss.
I Italia trekke for eksempel, nå mye på hva som har skjedd i uken og tolke hvert ord ytret av Zlatan dom.
Og italienerne faktisk begynner å drømme om et ritorno, en tilbakevending til liga som Zlatan trives i.
Serie A kan ha mistet sin status, men det handler ikke om det for Ibrahimovic. Det er fortsatt penger og Ibra, som han kalles i appennisnka halvøya, så lenge han spiller fotball for å ha en åpen dør til Italia.
Han trives bare i landet, og fansen satte sin fotball talent før alt annet som i noe annet sted i verden.

Det har vært litt over en dag siden den franske disiplinærkomité bestemte at Zlatan ville bli straffet med fire kampers karantene.
Dommen betyr ikke at rettferdighet blir gjort. Det regulatoriske rammeverket er fortsatt rotete og som de fleste sportslige forskrifter gitt veldig fri tolkning.
Overveielser som har dratt videre til midnatt i forgårs er bevis på det.
Situasjonen som Zlatan kastet seg inn i er unik og alle blir så tydelig liker det de ønsker. Men når du dømmer et annet menneske, bør du undersøke selv. Aldri glemme det.
Straffen er hva det er. PSG vil gjøre.
Den sure for Zlatan er at han høyst sannsynlig glipp av muligheten til å bli historiske i PSG som den største målscorer i klubben gjennom tidene.
Men på samme tid, er jeg ganske sikker på at han for alltid vil bli legendarisk status i den franske hovedstaden. Om han slår Pauletas mål rekord eller ikke.
Kontrakten med PSG utløper i litt over et år, og alle kontrakter kommer til en slutt er et vidåpent historie. En spiller som ikke fornye til tross for at bare ett år gjenstår å se i dag mest som en forræder.
Men når det gjelder Zlatan er annerledes. Det er i utgangspunktet om hans høye lønn PSG sliter med å betale. Når Frankrike hevet skatt for slike som Zlatan ble han en av verdens dyreste fotballspiller. Og all den informasjonen jeg fikk fra Paris i går klubbens ledelse i tankene om en erstatning. Det er en frykt for at Zlatan er fortsatt en unik garanti, men samtidig ser slutten på ekteskapet. Denne sommeren, Zlatan meget godt endre klubber.

Mens verden zoomer ut og snakke om perspektiv suger jeg sende Zlatan ord. Ordene er klare. Han er lei av Frankrike. Dette vil være hans siste sesong i Ligue 1. Patrick Ekwall snart har smilt hans siste "Resistant øy" i TV4. Fristelser for Ibrahimovic vil være mange i sommer. Jeg mener som ikke ønsker å avslutte karrieren til David Beckams Miami? Eller i Helena Seger beste by, New York?
Alt kan skje, for Ibrahimovic er fortsatt en av verdens beste spiss.
Det eneste som er sikkert er at tiden i Frankrike er over.

Немає коментарів:

Дописати коментар