пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05

Leverkusen dette er ikke en så strålende form som i fjor, men holder den koppen på skinnene og hans trener Roger Schmidt roste hans lag spiller bedre og bedre. I dag det kan bekrefte hjemme i BayArena mot sterk Mainz.

Den nåværende femteplass er utilstrekkelig for Bayer og Schmidt innrømmer at hans mål er høyere; På samme tid, men er overbevist om at økningen er bare et spørsmål om tid. De siste kampene har sagt leverkusenští kan få mange positive funn. Siste gang dratt på tirsdag i Champions League, mens i St. Petersburg vinter triumf over Zenit 2: 1 og gjort et viktig steg for å gå videre til fjerde runde.

"Vi er fortsatt i cupen, Champions League vi spilte bra i Bundesliga, og vi fikk 16 poeng," oppsummerer Schmidt. "Vi kunne ha hatt ett eller to til, men med den nåværende tilstand kan være fornøyd, fordi vi går i riktig retning. Vi er sterkere kamp etter kamp," la han til.


Dette gjelder også for eliten fremover Stefan Kiessling, som i år opplever den svakeste sesong på lenge - en anerkjent spiss ferdig med siste tre årene Bundesliga med 16, 25 og 15 mål, men nå i sin beretning trekker på skuldrene enkelt skudd. I mellomtiden. "Jeg er sikker på at på slutten av sesongen vil være tilbake i doble sifre," tviler leverkusenský coach. "Selvfølgelig er det sant at så langt han skytespill så vellykket, gjenstår det for oss å forbli ekstremt viktig spiller."

"Måten vi jobber og offer for laget, som et stort antall baller gevinster og hvor viktig det er for sine lagkamerater, er de viktigste ingrediensene i spillet vårt. Like før mål han så heldig, men det fortsatt kan behandle," Schmidt holder hodet kaldt .

Gjesten FORVARD nummer én, Japans Shinji Okazaki representant, i september i år - med seks av de ni kampene Tref basking i forkant scorer, understreker trener Kasper Hjulmand Mainz, men at laget hans ikke er lik bare tjueåtte fyr. "Vi har også en god defensiv, som vi allerede har vunnet en masse poeng," peikt dansk strateg. "Det er alt om spillet som et team Vi prøver å spille mitt beste i alt vi fullt -., Og dette er den tilnærmingen som til slutt vil gi resultater," konkluderer.

Немає коментарів:

Дописати коментар