пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov

Frankfurt er sviktende. Telle DFB-Pokal kamp, ​​mistet han fire kamper på rad. Treneren Thomas Schaaf fortsatt gjenstår før kampen med Bayern i fred.

Faktisk, et lag som før den ellevte runde bord opptar tolvte posisjon kan i en duell med hodet av den Bundesliga totalt og bare gevinst. "Selvfølgelig vi ikke liker dagens resultater, men jeg er unibet sikker på det ikke kommer til å gå gale. Kort sagt, gjør vi for mange individuelle feil, men klubben over sommeren skjedd en rekke endringer, så det er ikke noe uvanlig," sa tidligere mangeårige pilot Werder Bremen.

Endringene er ikke uvanlig i troppen for Bayern München. Pep Guardiola trener faktisk kommer sjelden i to påfølgende kampene til samme grunnleggende elleve. Og selv etter kampen mot Frankfurt vil være noe unntak. Sammenlignet seir sammenstøt med AS Roma i forbindelse med Champions League vil sikkert ikke være i stand til å ta den skadde David Alaba, som nylig servert en meget god unibet bonus prestasjon.

Uansett, har den regjerende tyske mesteren teamet bredt derfor for hovedtrener vil være noe problem å erstatte den østerrikske representerer i hovedsak de samme kvalitetsspiller. Likevel vil det ikke være Bastian Schweinsteiger, hvis avkastning ville være etter en lang skade har vært mislykket.

Følgende pause som fyller kvalifiseringskamper for å avansere til EURO i Frankrike, fra dette unibet perspektivet, sikkert kommer det fra en verdensmester Brasil i hendig. Men, som demonstrert av konfrontasjon med Frankfurt, Bayern ville ha måttet forholde seg til en liste uten "Schweiniho".

Немає коментарів:

Дописати коментар