середу, 23 грудня 2015 р.

Hoppuka vil begynne Koudelka, Janda, hode og Matura

På åpnings to løpene i hoppuka i Tyskland ble nominert Roman Koudelka, Jakub Janda, Lukas Hlava og Jan Matura. Tradisjonelle miniserie begynner desember 28 kvalifikasjoner i Oberstdorf, deretter gensere på ski flytter til Garmisch-Partenkirchen.

Landslagstrener Richard Schallert og Michal Dolezal satse på utøvere som konkurrerte i de foregående syv VM-konkurranser.
"Jeg tror at vi vil bygge på en meget vellykket tur 2011/2012, da under ledelse av min bror David Koudelka endte på femteplass, tolvte og trettende Janda hodet. Disse var gode resultater, men ingen pris," sier koordinator for det tsjekkiske landslaget Betsson Jakub Jiroutek server hopp. net.
De tsjekkiske hopperne gjør det så langt i VM beste Koudelka i tolvte plass. Vinneren av 2006-Tour Janda er notert på tjuende rung av den midlertidige orden.
64th årlige hoppuka vil inneholde den østerrikske Gregor Schlierenzauer stjerne, som på grunn av den svake form av tapte den siste VM i Nizjnij Tagil og Engelberg. "Gregor er tilbake potrénoval og føles bra," sa trener Heinz Kuttin i valg av manglende 
Betsson talsmann forrang Stefan Kraft.

Schlierenzauer, som vant Tour i 2012 og 2013 i denne urolige betsson sesongen. Det beste resultatet for vinneren av en rekord 53 World Cup er den 14. i Lillehammer.

Немає коментарів:

Дописати коментар