понеділок, 28 грудня 2015 р.

Avgjørelsen er Barcelona, å svare på spekulasjoner Deulofeu

Gerard Deulofeu var før sommersesongen retur til Everton og han vet ikke hvor lenge det vil forsvare fargene i Liverpool helhet. 21-åringen offensiv fotballspiller er et produkt av ungdomsakademiet til Barcelona, ​​og det har rett til å kjøpe tilbake sin eventuelle retur til Catalonia. Spilleren selv er fortsatt bekymret for fremtiden og konsentrere seg bare på resultatene av ...
"Når det gjelder min fremtid, så det er opp til Barcelona. At Everton, jeg er fornøyd, er hytta vel og få mer og mer selvtillit. Det viktigste i øyeblikket er presentert hver uke prestert godt og så mye som mulig for å hjelpe klubben," han å høre Deulofeu.

Deulofeu jobbet i Everton allerede i 2013/2014 sesongen, da han kom på lån og til slutt til hans konto innen 25 Premier League-starter og scoret tre mål. Jevnlig da han dukket opp på plenen igjen i år etter å ha overført seks millioner som ikke ville være den siste transaksjonen mellom de to enhetene.
"Kontrakten visse ting. Barcelona han kan ikke kjøpe tilbake i vinter, den tidligste det kan gjenvinne etter sesongen. Etter det første året vil det være ni millioner, etter en for tolv millioner. Hvis du laster den ned, han ikke neste sesong selge, har et helt år til å forbli medlem av førstelaget. Og hvis det da bestemmer seg for å selge, har vi rett til forkjøpsrett og om bruk-vi får mange prosent av salget til en annen klubb. Hvis Barcelona aktiverer en klausul kan ikke gjøre noe. Dette var det eneste alternativet, takk til hvor vi kunne ha råd til spillere under forhold som vi ønsket. Jeg har selv avtalen av glede, "forklarte detaljene i kontrakten manageren Roberto Martinez.

Немає коментарів:

Дописати коментар