середу, 25 листопада 2015 р.

Yhdeksästätoista vain Tšekin eliittiin.

Hän oli yksin. Yhdeksäntoista vuotta hänen harteillaan piilee vaikea rooli mies, jonka kanssa seistä tai lasku johtaa Tšekin Yhdistetty. Perjantaina Suomen Kuusamon lahjakas Tomas Portyk ainoana Tšekin kilpailija alkua MM.

Se ei ole Tšekin faneille sydämestä näyttää, mutta ei ollut muuta vaihtoehtoa. Säännöllinen osallistujat SP Pavel Churavý Tomas Slavik ura päättyi betsson bonus, Miroslav Dvorak kesä mononukleoosi sairas ja ennuste, joka talvella voi puuttua sarja on tällä hetkellä epävarma, nuorista kasvaa otrkávat vuonna Continental Cupissa.

"En koskaan mitään tällaista tapahtuu, olen aina ollut enemmän kytkemällä joukkue," pohtii uudessa tilanteessa Portyk. "Se on varmasti miinus, että Mirek autoimme betsson bonus, nyt en ole jolle nojata. Ehkä hän voi mahdollisimman pian klusterin, "pahoittelee pitkä sairaus hänen kumppaninsa.

Portyk antaa hänen lahjakkuutta tietää sitä vuosia. Neljäntoista, hän alkoi ensimmäistä kertaa Junior MM, seitsemäntoista jo maalin SP, viime kaudella oli välähti ja kahdestoista paikka.

Немає коментарів:

Дописати коментар