середу, 30 березня 2016 р.

Starten på Alonso i Bahrain Grand Prix legene

Fernando Alonso etter en tung krasj i Australia vil være i stand til å gripe inn i helgen Grand Prix i Bahrain Formel 1 eneste anbefaling leger. Inspeksjon er utsatt til torsdag på åstedet for det andre løpet av sesongen, McLaren ifølge The Sun sendt til Bahrain erstatning rytter Stoffel Vandoornea av Belgia i tilfelle at spanjolen ikke fikk tillatelse.


Alonso i Melbourne helt ødelagt formelen, og mirakuløst unnslapp uten alvorlige skader. Han var generelt rystet men klaget bare av smerte på kne. På neste løp føler seg klar.
"Jeg har brukt litt tid avslappende og jeg kan ikke (betsson bonus og Vervekode) vente med å igjen sette seg i bilen," sier den doble verdensmesteren. Etter ulykken, men han var ikke i stand til å trene og legg til sin bolig i Dubai på vei til familien i Spania.
I en slik situasjon Alonso befant seg i forrige sesong, da etter ulykken på den offisielle testen i Barcelona etter mangler en hjernerystelse (betsafe) i åpnings Australian Grand Prix og før neste start i Malaysia også nødvendig godkjenning av leger.

Немає коментарів:

Дописати коментар